Adidas skor: ett stort urval

Adidas är ett varumärke som grundades i Tyskland på 40-talet. Den visuella identiteten består av tre ränder som idag är en av världens mest kända symboler. Adidas tillverkar skor, träningskläder och streetwear. Adidas skor är kända för sin kvalitet och komfort. De är sköna att ha på sig både när man tränar eller när man inte vill vara så formellt klädd. Använder du adidas skor på gymmet när du tränar så kommer du garanterat att maximera dina resultat. De ger din fot ett bra stöd och hjälper dig med både snabbhet och smidighet. 

Att träna med adidas skor

Alla som har använt adidas skor när de tränar vet hur fantastiska de är. De sitter verkligen perfekt på foten med en fantastisk passform. Alla adidas skor är skapade för att passa många olika träningsformer och för att ge fötterna de stöd de behöver, både hos män och kvinnor. Adidas använder en så kallad boost-teknologi för att ge skorna maximal stötdämpning för olika träningsformer och sporter. Om du tränar utomhus är det viktigt att välja skor av bra kvalité, adidas skor är alltid slitstarka och tål utomhus-träning. Även om du tränar du inomhus är det viktigt med slitstarka och hållbara skor. Löpband och intensiv intervallträning sliter på skorna. 

Adidas skor för crosstraining 

Crossträning kräver skor som är mångsidiga. Adidas skor för crosstraining har robusta yttersulor som är väldigt slitstarka. De klarar snabba och utmanande rörelser och på samma gång ger skorna användaren stöd och en maximal hållbarhet. Du kommer absolut att göra framsteg i din crosstraining om du använder adidas skor som har en avancerad design och alltid använder den senaste teknologin. Adidas tillverkar även fantastiska fotbollsskor, löparskor och basketskor. Adidas skor är alltid bekväma att använda samtidigt som de är snygga. Därför finns det många olika sammanhang när man kan ha på sig adidas skor. 

Robottillverkning av adidas skor 

Adidas har alltid varit i framkanten när det gäller att använda den senaste teknologin. Detta gäller även i själva tillverkningsledet, därför har vissa fabriker i Tyskland börjat använda robotar som ska tillverka skorna. Fram tills nyligen så hade Adidas fabriker i Tyskland som tillverkade adidas skorna för hand, även om en stor del av produktionen ligger i Asien. Tack vare den nya roboten kommer Tyskland nu att flytta hem delar av tillverkningen. Adias är ett varumärke som tillverkar cirka 300 miljoner skor om året och siktar hela tiden på att öka sin försäljning och produktion. 

Adidas skor: ett stort urval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *